Ассорти Трио

Ассорти Трио
Цена: 733 р.
Кол-во:  
Состав

Тунец Гамадари, Чикен Кон Хот, Филадельфия Фаер (820 г)

Рекомендуем
Ямаго
149 р.
Киото
149 р.